Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood shop

Confituren

Confituur aardbei & rabarber

€4,75

Onze confituren maken we uitsluitend van streekproducten vol van smaak en met de groente en fruit geplukt op hun hoogtepunt krijg je de beste confituren! Zo ook deze heerlijke aardbei rabarberconfituur.

Peer & honing confituur

€4,75

Onze confituren maken we uitsluitend van streekproducten vol van smaak en met de groente en fruit geplukt op hun hoogtepunt krijg je de beste confituren! Zo ook deze heerlijke peer en honingconfituur.

Kersen confituur

€4,75

Onze confituren maken we uitsluitend van streekproducten vol van smaak en met de groente en fruit geplukt op hun hoogtepunt krijg je de beste confituren! Zo ook deze heerlijke kersenconfituur.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.