Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Deze week gaan we voor zaden
Deze week gaan we voor zaden

Het aanbod voor deze week staat online. Ik ga spelt en tarwebroodjes bakken met maanzaad, sesamzaad en een mengeling van zaden. De broden worden gemaakt van 20% meel en 80% bloem, dit in combinatie met de zaden geeft een heerlijke volle smaak.Deze week zijn ook onze geweldige croissants en chocoladebroodjes weer van de partij. Het bladerdeeg vo...

Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen
Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen

Onze volgende bakdagen gaan door op Zaterdag 23 en Zondag 24 Januari. Deze keer bak ik ons fel begeerde veenbessenbrood met rogge en spelt. ons andere zuurdesembrood is een half volkoren tarwebrood, past goed bij goeie charcuterie maar zeker ook bij een warme soep met deze koude dagen en je kan er ook super lekkere croques mee maken....

Nieuwe bakdagen voor deze week
Nieuwe bakdagen voor deze week

Na verloren Maandag zijn we hier met ons eerste echte bak weekend. We gaan het komende weekend brood en bladerdeeg lekkernijen bakken.Voor het brood kies ik deze week voor een 100% speltbrood van meel en bloem gemengd en ons robuust noten en krentenbrood met veel roggemeel om het echt power te geven. Verder ga ik ook onze specialiteit...

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.