Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

De Paasbroodjes zijn in aantocht
De Paasbroodjes zijn in aantocht

Op Zaterdag 3 April en Zondag 4 April gaan de volgende bakdagen door. Voor het Paasweekend heb ik een nieuw brioche broodje gemaakt met gedroogd fruit, een touch van sinaasappel en een vleugje kaneel. Verder ga ik nog onze bekende roggebroden maken met hetzelfde fruit als in de paasbroden en er zijn ook gewone groffe broden te bestellen....

De lente is er, tijd voor fleurige broodjes
De lente is er, tijd voor fleurige broodjes

op Zaterdag en Zondag ga ik broden maken met polenta of semolina, twee ingrediënten die zorgen voor een lekker krokantje. Op Zondag verwelkomen we weer een nieuwkomer, de Pane Incamiciato. Dit broodje is niet alleen heel erg lekker maar het zorgt ook voor een mooie uitstraling op uw tafel.Twee weken geleden heb ik op onze Faceboo...

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen
Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Volgend weekend begint de lente en daar kijk ik heel erg naar uit. We gaan dit weekend weer stevig bakken en voor Zaterdag hebben ook weer een geweldige nieuwkomer. Twee weken geleden heb ik de focaccia gemaakt, deze week komt hij terug maar in een totaal andere versie. Naast de focaccia ga ik lichte broden maken van spelt of tarwe afgewerkt m...

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart
Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het oo...

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer
Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Deze week gaan we voor één bakdag in plaats van twee. Op Zaterdag 6 Maart kan je weer genieten van onze zuurdesem lekkernijen. Vorige week zijn we de zuiderse toer opgegaan met het brood en deze week wil ik graag deze trend nog eens aanhouden en verwelkomen we weer een zuiderse nieuwkomer.Ik ga een focaccia maken in twee vers...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.