Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen
Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Volgend weekend begint de lente en daar kijk ik heel erg naar uit. We gaan dit weekend weer stevig bakken en voor Zaterdag hebben ook weer een geweldige nieuwkomer. Twee weken geleden heb ik de focaccia gemaakt, deze week komt hij terug maar in een totaal andere versie. Naast de focaccia ga ik lichte broden maken van spelt of tarwe afgewerkt m...

Je kan een heerlijk broodje winnen
Je kan een heerlijk broodje winnen

Een tijdje geleden heb ik mij gewaagd aan het maken van een "pane incamiciato". Een pane incamitiato is een brood dat wordt ingepakt met verschillende lagen deeg en door het bakken krijg je hierdoor een heel leuk effect. De laagjes kan je vergelijken met crackers. Het is niet alleen mooi maar ook heel erg lekker en nu gaan we er zo e...

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart
Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het oo...

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer
Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Deze week gaan we voor één bakdag in plaats van twee. Op Zaterdag 6 Maart kan je weer genieten van onze zuurdesem lekkernijen. Vorige week zijn we de zuiderse toer opgegaan met het brood en deze week wil ik graag deze trend nog eens aanhouden en verwelkomen we weer een zuiderse nieuwkomer.Ik ga een focaccia maken in twee vers...

Ander weer vraagt andere broodjes
Ander weer vraagt andere broodjes

Op Zaterdag 27 en Zondag 28 Februari organiseren we weer onze wekelijkse bakdagen met een nieuwe topper in het assortiment.Door het mooie weer ben ik met een aantal ideeën aan de slag gegaan waaronder een lekker maïsbrood met zondgedroogde tomaten en groene olijven. Na een paar keren bakken is het klaar om in ons assortiment aan te bi...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.