Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Nieuwe bakdagen voor deze week
Nieuwe bakdagen voor deze week

Na verloren Maandag zijn we hier met ons eerste echte bak weekend. We gaan het komende weekend brood en bladerdeeg lekkernijen bakken.Voor het brood kies ik deze week voor een 100% speltbrood van meel en bloem gemengd en ons robuust noten en krentenbrood met veel roggemeel om het echt power te geven. Verder ga ik ook onze specialiteit...

Verloren Maandag
Verloren Maandag

Maandag 11 Januari is de eerste Maandag na drie koningen. In Antwerpen is het de traditie om op deze dag worstenbrood en appelbrood te eten. Omdat we net zijn gestart met Beter Brood is dit een mooie kans om onze eerste bakdag te organiseren. Op deze dag zullen we uitsluitend worstenbroden bakken. Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan om bla...

Onze website online
Onze website online

Enkele weken geleden ben ik begonnen met het bouwen van de Beter Brood website. Op de website kan je al onze bak avonturen volgen en zelfs ook lekkernijen bestellen. We zullen geregeld bakdagen organiseren met telkens leuke recepten en creaties. Het bakken van zuurdesembrood vergt veel passie en geduld. Een doorsnee zuurdesembrood kan al gauw 36 ur...

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.