Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Deze week gaan we voor zaden
Deze week gaan we voor zaden

Het aanbod voor deze week staat online. Ik ga spelt en tarwebroodjes bakken met maanzaad, sesamzaad en een mengeling van zaden. De broden worden gemaakt van 20% meel en 80% bloem, dit in combinatie met de zaden geeft een heerlijke volle smaak.Deze week zijn ook onze geweldige croissants en chocoladebroodjes weer van de partij. Het bladerdeeg vo...

Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen
Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen

Onze volgende bakdagen gaan door op Zaterdag 23 en Zondag 24 Januari. Deze keer bak ik ons fel begeerde veenbessenbrood met rogge en spelt. ons andere zuurdesembrood is een half volkoren tarwebrood, past goed bij goeie charcuterie maar zeker ook bij een warme soep met deze koude dagen en je kan er ook super lekkere croques mee maken....

Nieuwe bakdagen voor deze week
Nieuwe bakdagen voor deze week

Na verloren Maandag zijn we hier met ons eerste echte bak weekend. We gaan het komende weekend brood en bladerdeeg lekkernijen bakken.Voor het brood kies ik deze week voor een 100% speltbrood van meel en bloem gemengd en ons robuust noten en krentenbrood met veel roggemeel om het echt power te geven. Verder ga ik ook onze specialiteit...

Verloren Maandag
Verloren Maandag

Maandag 11 Januari is de eerste Maandag na drie koningen. In Antwerpen is het de traditie om op deze dag worstenbrood en appelbrood te eten. Omdat we net zijn gestart met Beter Brood is dit een mooie kans om onze eerste bakdag te organiseren. Op deze dag zullen we uitsluitend worstenbroden bakken. Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan om bla...

Onze website online
Onze website online

Enkele weken geleden ben ik begonnen met het bouwen van de Beter Brood website. Op de website kan je al onze bak avonturen volgen en zelfs ook lekkernijen bestellen. We zullen geregeld bakdagen organiseren met telkens leuke recepten en creaties. Het bakken van zuurdesembrood vergt veel passie en geduld. Een doorsnee zuurdesembrood kan al gauw 36 ur...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.