Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

De lente is er, tijd voor fleurige broodjes
De lente is er, tijd voor fleurige broodjes

op Zaterdag en Zondag ga ik broden maken met polenta of semolina, twee ingrediënten die zorgen voor een lekker krokantje. Op Zondag verwelkomen we weer een nieuwkomer, de Pane Incamiciato. Dit broodje is niet alleen heel erg lekker maar het zorgt ook voor een mooie uitstraling op uw tafel.Twee weken geleden heb ik op onze Faceboo...

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart
Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het oo...

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer
Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Deze week gaan we voor één bakdag in plaats van twee. Op Zaterdag 6 Maart kan je weer genieten van onze zuurdesem lekkernijen. Vorige week zijn we de zuiderse toer opgegaan met het brood en deze week wil ik graag deze trend nog eens aanhouden en verwelkomen we weer een zuiderse nieuwkomer.Ik ga een focaccia maken in twee vers...

Brood en Duvel, een geslaagde combinatie
Brood en Duvel, een geslaagde combinatie

Deze week gaan de bakdagen door op 6 en 7 Februari met een speciale intrede. Ik heb twee broodjes in het aanbod gestopt die ik ga maken met Duvel. Naast deze specialiteit ga ik voor de pure smaken van het meel en bloem waar ik mee werk. Ik ben zelf heel erg tevreden van deze producten omdat het eerlijke échte producten zijn met veel smaak. J...

Deze week gaan we voor zaden
Deze week gaan we voor zaden

Het aanbod voor deze week staat online. Ik ga spelt en tarwebroodjes bakken met maanzaad, sesamzaad en een mengeling van zaden. De broden worden gemaakt van 20% meel en 80% bloem, dit in combinatie met de zaden geeft een heerlijke volle smaak.Deze week zijn ook onze geweldige croissants en chocoladebroodjes weer van de partij. Het bladerdeeg vo...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.