Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

De Paasbroodjes zijn in aantocht
De Paasbroodjes zijn in aantocht

Op Zaterdag 3 April en Zondag 4 April gaan de volgende bakdagen door. Voor het Paasweekend heb ik een nieuw brioche broodje gemaakt met gedroogd fruit, een touch van sinaasappel en een vleugje kaneel. Verder ga ik nog onze bekende roggebroden maken met hetzelfde fruit als in de paasbroden en er zijn ook gewone groffe broden te bestellen....

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen
Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Volgend weekend begint de lente en daar kijk ik heel erg naar uit. We gaan dit weekend weer stevig bakken en voor Zaterdag hebben ook weer een geweldige nieuwkomer. Twee weken geleden heb ik de focaccia gemaakt, deze week komt hij terug maar in een totaal andere versie. Naast de focaccia ga ik lichte broden maken van spelt of tarwe afgewerkt m...

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart
Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het oo...

De broodjes staan weer online
De broodjes staan weer online

De broodjes voor 20 en 21 Februari staan online en kunnen vanaf nu besteld worden. Deze week gaan we voor onze witte en groffe broodjes. Je kan kiezen tussen tarwe of spelt.Op zondag voor zie ik zoals vorige week terug stokbroodjes en sandwiches. Voor de sandwiches werk ik nu met nieuwe producten. Ik heb onlangs de zuivelproducten van Smaakhoev...

Koude dagen vragen stevig en robuust brood
Koude dagen vragen stevig en robuust brood

Tijdens deze strenge winterdagen gaan we onze toppers inzetten. Onze felbegeerde notenbroden en veenbessen broden maken terug hun intrede en deze keer gelijktijdig op dezelfde dag. Je kan dit brood combineren met wat je maar wil, van kaas tot boter of een heerlijke soep. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met tarwe of met spelt. De broden ...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.