Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Nieuwe bakdagen met een oude bekende
Nieuwe bakdagen met een oude bekende

Van een smaakbom gesproken.... Voor de volgende bakdagen komen onze worstenbroodjes er nog eens aan. Je kan ze via de website bestellen voor Zaterdag.Verder ga ik als speciaalbrood een 50% roggebrood maken met gedroogde pruimen, abrikozen en krenten en ook het grof en wit brood is weer verkrijgbaar.Op Zaterdag kan je ook onze broden weer vi...

De Paasbroodjes zijn in aantocht
De Paasbroodjes zijn in aantocht

Op Zaterdag 3 April en Zondag 4 April gaan de volgende bakdagen door. Voor het Paasweekend heb ik een nieuw brioche broodje gemaakt met gedroogd fruit, een touch van sinaasappel en een vleugje kaneel. Verder ga ik nog onze bekende roggebroden maken met hetzelfde fruit als in de paasbroden en er zijn ook gewone groffe broden te bestellen....

    Over ons

    Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

    Nieuwsbrief inschrijving

    Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.