Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Nieuwe bakdagen met een oude bekende
Nieuwe bakdagen met een oude bekende

Van een smaakbom gesproken.... Voor de volgende bakdagen komen onze worstenbroodjes er nog eens aan. Je kan ze via de website bestellen voor Zaterdag.Verder ga ik als speciaalbrood een 50% roggebrood maken met gedroogde pruimen, abrikozen en krenten en ook het grof en wit brood is weer verkrijgbaar.Op Zaterdag kan je ook onze broden weer vi...

Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer
Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer

De nieuwe bakdagen komen eraan en we hebben weer een geweldige nieuwkomer. Ik ben aan de slag gegaan met walnootolie, vijgen, kaas, en rozemarijn en hieruit is weer een lekker broodje ontstaan dat we deze week gaan aanbieden.Verder komt onze geweldige focaccia weer aan de beurt en op zondag gaan we er nog rozijnenbollen bij doen die je kan comb...

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje
Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

De opmerking "Beter Brood heeft enkel een lekkere kaas nodig" heb ik al zo vaak gehoord, zo vaak dat ik er echt wel mee aan de slag moest. Voor onze volgende bakdagen die doorgaan op Zaterdag 10 en Zondag 11 April gaan we het brood combineren met heerlijke kaas. Sinds kort werken we samen met Smaakhoeve de Lochtenberg wat tevens ...

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart
Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het oo...

    Over ons

    Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

    Nieuwsbrief inschrijving

    Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.