Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren
Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren

Op 5 en 6 Juni gaan onze volgende bakdagen weer door. Voor deze bakdagen zet ik weer twee nieuwe lekkernijen in. Vorige week is de Beter Brood appelflap geboren en heb ik hem voor het eerst ingezet bij Smaakhoeve de Lochtenberg. Vanaf deze week kan je de appelflap ook op de website bestellen. Verder ga ik deze week nog een focaccia ma...

Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei
Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei

Voor onze volgende bakdagen op 29 en 30 Mei hebben we nog eens een nieuwkomer in de familie. Een lekkere brioche met walnoot en rozemarijn. Voor deze brioche gaan we lekkere verse Jersey melk halen bij De Lochtenberg.Zoals het er nu naar uit ziet gaat er toch al wat beter weer aankomen. Om dit wat te ondersteunen gaan we nog eens focaccia&...

Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer
Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer

De nieuwe bakdagen komen eraan en we hebben weer een geweldige nieuwkomer. Ik ben aan de slag gegaan met walnootolie, vijgen, kaas, en rozemarijn en hieruit is weer een lekker broodje ontstaan dat we deze week gaan aanbieden.Verder komt onze geweldige focaccia weer aan de beurt en op zondag gaan we er nog rozijnenbollen bij doen die je kan comb...

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen
Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Volgend weekend begint de lente en daar kijk ik heel erg naar uit. We gaan dit weekend weer stevig bakken en voor Zaterdag hebben ook weer een geweldige nieuwkomer. Twee weken geleden heb ik de focaccia gemaakt, deze week komt hij terug maar in een totaal andere versie. Naast de focaccia ga ik lichte broden maken van spelt of tarwe afgewerkt m...

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer
Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Deze week gaan we voor één bakdag in plaats van twee. Op Zaterdag 6 Maart kan je weer genieten van onze zuurdesem lekkernijen. Vorige week zijn we de zuiderse toer opgegaan met het brood en deze week wil ik graag deze trend nog eens aanhouden en verwelkomen we weer een zuiderse nieuwkomer.Ik ga een focaccia maken in twee vers...

    Over ons

    Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

    Nieuwsbrief inschrijving

    Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.