Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood
Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood

Ik heb weer een zuiderse topper toegevoegd aan ons assortiment. Deze week verwelkomen we de fougasse, gemaakt in zowel tarwe als spelt versie. We voorzien deze fougasse met groen olijven, zongedroogde tomaten en provencaalse kruiden. De fougasse is oorspronkelijk afkomstig van de provence en brengt daarom met deze temperaturen meteen het zuiden op ...

Nieuwe bakdagen met een oude bekende
Nieuwe bakdagen met een oude bekende

Van een smaakbom gesproken.... Voor de volgende bakdagen komen onze worstenbroodjes er nog eens aan. Je kan ze via de website bestellen voor Zaterdag.Verder ga ik als speciaalbrood een 50% roggebrood maken met gedroogde pruimen, abrikozen en krenten en ook het grof en wit brood is weer verkrijgbaar.Op Zaterdag kan je ook onze broden weer vi...

Tijd om de moeders te verrassen
Tijd om de moeders te verrassen

Volgend weekend is het weer feest want dan vieren we de moeders, daar hoort veel lekkers bij. Op 8 en 9 Mei gaan we weer vollop bakken. Ons speciaalbroodje van deze week is het Italiaans getint brood met maïs, olijven en zongedroogde tomaten. Voor de sweet lovers doen we er nog suikerbroodjes bij met kaneel.Op 8 Mei gaan ook de terras...

Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer
Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer

De nieuwe bakdagen komen eraan en we hebben weer een geweldige nieuwkomer. Ik ben aan de slag gegaan met walnootolie, vijgen, kaas, en rozemarijn en hieruit is weer een lekker broodje ontstaan dat we deze week gaan aanbieden.Verder komt onze geweldige focaccia weer aan de beurt en op zondag gaan we er nog rozijnenbollen bij doen die je kan comb...

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje
Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

De opmerking "Beter Brood heeft enkel een lekkere kaas nodig" heb ik al zo vaak gehoord, zo vaak dat ik er echt wel mee aan de slag moest. Voor onze volgende bakdagen die doorgaan op Zaterdag 10 en Zondag 11 April gaan we het brood combineren met heerlijke kaas. Sinds kort werken we samen met Smaakhoeve de Lochtenberg wat tevens ...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.