Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei
Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei

Ik ga deze week een broodje inzetten waarvan ik al vaker heb gehoord "Dit is het lekkerste brood dat ik ooit heb gegeten". Een zuurdesembrood met gemengde zaden in tarwe of spelt versie. Verder zijn er ook nog groffe en witte broden te verkrijgen en op Zaterdag zijn er ook croissants en chocoladebroodjes verkrijgbaar.Volgende Donderda...

De Paasbroodjes zijn in aantocht
De Paasbroodjes zijn in aantocht

Op Zaterdag 3 April en Zondag 4 April gaan de volgende bakdagen door. Voor het Paasweekend heb ik een nieuw brioche broodje gemaakt met gedroogd fruit, een touch van sinaasappel en een vleugje kaneel. Verder ga ik nog onze bekende roggebroden maken met hetzelfde fruit als in de paasbroden en er zijn ook gewone groffe broden te bestellen....

Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen
Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen

Onze volgende bakdagen gaan door op Zaterdag 23 en Zondag 24 Januari. Deze keer bak ik ons fel begeerde veenbessenbrood met rogge en spelt. ons andere zuurdesembrood is een half volkoren tarwebrood, past goed bij goeie charcuterie maar zeker ook bij een warme soep met deze koude dagen en je kan er ook super lekkere croques mee maken....

    Over ons

    Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

    Nieuwsbrief inschrijving

    Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.