Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog

Nieuws

Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood
Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood

Ik heb weer een zuiderse topper toegevoegd aan ons assortiment. Deze week verwelkomen we de fougasse, gemaakt in zowel tarwe als spelt versie. We voorzien deze fougasse met groen olijven, zongedroogde tomaten en provencaalse kruiden. De fougasse is oorspronkelijk afkomstig van de provence en brengt daarom met deze temperaturen meteen het zuiden op ...

Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren
Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren

Op 5 en 6 Juni gaan onze volgende bakdagen weer door. Voor deze bakdagen zet ik weer twee nieuwe lekkernijen in. Vorige week is de Beter Brood appelflap geboren en heb ik hem voor het eerst ingezet bij Smaakhoeve de Lochtenberg. Vanaf deze week kan je de appelflap ook op de website bestellen. Verder ga ik deze week nog een focaccia ma...

Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei
Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei

Voor onze volgende bakdagen op 29 en 30 Mei hebben we nog eens een nieuwkomer in de familie. Een lekkere brioche met walnoot en rozemarijn. Voor deze brioche gaan we lekkere verse Jersey melk halen bij De Lochtenberg.Zoals het er nu naar uit ziet gaat er toch al wat beter weer aankomen. Om dit wat te ondersteunen gaan we nog eens focaccia&...

Nieuwe bakdagen met een oude bekende
Nieuwe bakdagen met een oude bekende

Van een smaakbom gesproken.... Voor de volgende bakdagen komen onze worstenbroodjes er nog eens aan. Je kan ze via de website bestellen voor Zaterdag.Verder ga ik als speciaalbrood een 50% roggebrood maken met gedroogde pruimen, abrikozen en krenten en ook het grof en wit brood is weer verkrijgbaar.Op Zaterdag kan je ook onze broden weer vi...

Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei
Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei

Ik ga deze week een broodje inzetten waarvan ik al vaker heb gehoord "Dit is het lekkerste brood dat ik ooit heb gegeten". Een zuurdesembrood met gemengde zaden in tarwe of spelt versie. Verder zijn er ook nog groffe en witte broden te verkrijgen en op Zaterdag zijn er ook croissants en chocoladebroodjes verkrijgbaar.Volgende Donderda...

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.