Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen

Suikerbrood, veenbessen- en tarwebrood op de volgende bakdagen

Onze volgende bakdagen gaan door op Zaterdag 23 en Zondag 24 Januari. Deze keer bak ik ons fel begeerde veenbessenbrood met rogge en spelt. ons andere zuurdesembrood is een half volkoren tarwebrood, past goed bij goeie charcuterie maar zeker ook bij een warme soep met deze koude dagen en je kan er ook super lekkere croques mee maken.

Voor de zoetekauwen ga ik zuurdesem suikerbroodjes bakken gevuld met suikerparels, kaneel en roomboter.

Voor ons afhaalmoment van Zaterdag 23 Januari kan je bestellen tot donderdag avond en voor het afhaalmoment van Zondag 24 Januari kan je bestellen tot Vrijdag avond.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.