Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Nieuwe bakdagen voor deze week

Nieuwe bakdagen voor deze week

Na verloren Maandag zijn we hier met ons eerste echte bak weekend. We gaan het komende weekend brood en bladerdeeg lekkernijen bakken.

Voor het brood kies ik deze week voor een 100% speltbrood van meel en bloem gemengd en ons robuust noten en krentenbrood met veel roggemeel om het echt power te geven. Verder ga ik ook onze specialiteiten met bladerdeeg maken want hier ben ik toch best trots op. Croissants en chocoladebroodjes van handgemaakt bladerdeeg.

Er zijn twee afhaalmomenten deze week, namelijk Zaterdag en Zondag. Bij het bestellen van de producten kan je een afhaalmoment kiezen.

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.