Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Onze website online

Onze website online

Enkele weken geleden ben ik begonnen met het bouwen van de Beter Brood website. Op de website kan je al onze bak avonturen volgen en zelfs ook lekkernijen bestellen. We zullen geregeld bakdagen organiseren met telkens leuke recepten en creaties. Het bakken van zuurdesembrood vergt veel passie en geduld. Een doorsnee zuurdesembrood kan al gauw 36 uren duren voor het volledig klaar is, daarom gaan we zeker geen grote volumes en variaties bakken maar eerder beperkte speciale broden en zoetigheden.

Via onze website kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief brengen we je telkens op de hoogte van nieuwe bakdagen en avonturen.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.