Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Verloren Maandag

Verloren Maandag

Maandag 11 Januari is de eerste Maandag na drie koningen. In Antwerpen is het de traditie om op deze dag worstenbrood en appelbrood te eten. Omdat we net zijn gestart met Beter Brood is dit een mooie kans om onze eerste bakdag te organiseren. Op deze dag zullen we uitsluitend worstenbroden bakken. Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan om bladerdeeg handmatig te maken met zuurdesem. Ondertussen is het bijna een wekelijkse bezigheid geworden omdat het zo lekker is. 

De worsten die gebruikt worden om de worstenbroden te maken worden ook handmatig gemaakt en kort gerookt op houtskool om ze een speciale touch te geven. 

Heb je zin om deze heerlijke lekkernij te proeven? Bestel ze meteen hier via de website. We kunnen bestellingen aannemen tot vrijdagavond 8 Januari.

TIP: Schrijf je eerst in voor onze nieuwsbrief voor je besteld, dan krijg je een kortingcode van 20%

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.