Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Wandelen op de graanvelden van Slaege

Wandelen op de graanvelden van Slaege

Een tijdje geleden kreeg ik een uitnodiging van Ingrid Steverink om een graanwandeling te doen bij hen op het bedrijf in de Silvoldse Slaege. Het was een stevige verplaatsing maar ik wou het toch gezien hebben want ik had al veel zien voorbijkomen over de fameuze rode Slaege tarwe. Het was heel fijn om te zien hoe deze mensen met hart en ziel achter hun product staan.
 
Ingrid en Jan vertelden ook heel fier over de spelt die ze telen. Ze hebben zelfs ook een bier laten brouwen van de spelt. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat van de rode tarwe en spelt mee te brengen en daar ga ik binnenkort mee aan het werk. Ik ben heel benieuwd...
Dankjewel Slaege voor de fantastische rondleiding

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.