Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Duik in een avontuur met ons luxebrood

Duik in een avontuur met ons luxebrood

De laatste weken ben ik druk bezig geweest aan een wijziging in het Beter Brood concept. Het is nu tijd om deze wijzigingen ook aan te kondigen.

Ik ben zuurdesembrood beginnen bakken omdat het erg spannend en uitdagend was. Door te beginnen met Beter Brood heb ik hier ook heel veel mooie reacties op gekregen en het voelt echt fijn om veel broodjes te bakken en blije gezichten te zien bij het afhalen van deze broodjes. Toch voelde ik na een tijdje dat er een eentonigheid begon te groeien en daar ben ik meteen over gaan nadenken.

Door mijn samenwerking met Smaakhoeve De Lochtenberg heb ik heel veel mooie producten leren kennen waaronder het Rundskop tripel bier. Ik ben hiermee aan de slag gegaan om een heel speciaal broodje te maken en ik voelde weer die leuke uitdaging boven komen en al gauw wist ik dat dit hetgene is waar ik naartoe wil met Beter Brood. Er zijn in de smaakhoeve nog erg veel producten waarmee ik ideeën kan uitwerken om in het brood te verwerken. Door de complexiteit van de recepten en de hoge kwaliteit van de producten kunnen we dit brood "luxebrood" noemen. 

Het luxebrood zal vanaf nu vaak op de website te vinden zijn en dit meestal voor meerdere bakdagen na elkaar. Zo heeft iedereen de kans om toch dat speciale broodje te bestellen.

Verder ga ik nog verschillende dingen ontwikkelen in samenwerking met Smaakhoeve De Lochtenberg. Zo hebben we afglopen weekend de Lochtenburger gelanceerd waarmee we ook een mooi artikel hebben gekregen in Het Laatste Nieuws. Je kan het hier lezen. Als je de kans hebt kom dan zeker een keertje langs bij de Smaakhoeve om te proeven van al het lekkers.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.