Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood

Zuiderse temperaturen vragen zuiders brood

Ik heb weer een zuiderse topper toegevoegd aan ons assortiment. Deze week verwelkomen we de fougasse, gemaakt in zowel tarwe als spelt versie. We voorzien deze fougasse met groen olijven, zongedroogde tomaten en provencaalse kruiden. De fougasse is oorspronkelijk afkomstig van de provence en brengt daarom met deze temperaturen meteen het zuiden op uw tafel. Het brood is heel leuk te combineren met bijvoorbeeld een lekkere rilette, kaas, charcuterie, en nog veel meer lekkers.

Door de opening van de horeca heb ik besloten om telkens te werken met 1 bakdag in plaats van 2 en deze dag zal vallen op Zaterdag. Momenteel zijn we ook nog hard aan het werk achter de schermen waarover ik later ook meer kan vertellen. Hou daarom onze Facebook pagina  en onze website goed in de gaten.

Tijdens het weekend zal er zoals gewoonlijk ook een assortiment klaar liggen bij Smaakhoeve De Lochtenberg.

Bestellen voor Zaterdag kan nog tot Donderdagavond 10 Juni.

 

Fougasse Bestellen    Zoete broodjes Bestellen

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.