Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren

Twee nieuwe lekkernijen zijn geboren

Op 5 en 6 Juni gaan onze volgende bakdagen weer door. Voor deze bakdagen zet ik weer twee nieuwe lekkernijen in. Vorige week is de Beter Brood appelflap geboren en heb ik hem voor het eerst ingezet bij Smaakhoeve de Lochtenberg. Vanaf deze week kan je de appelflap ook op de website bestellen. 

Verder ga ik deze week nog een focaccia maken met als topping peren, walnoten, 3 soorten kaas en vijgen. Het spreekt voor zich dat dit uiteraard ook weer super lekker is.

Ook onze wekelijkse witte en groffe zuurdesembroden zijn beschikbaar, zowel op de website als in de boerderijwinkel.

Appelflap bestellen    Focaccia bestellen

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.