Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei

Nieuwe bakdagen op 29 en 30 Mei

Voor onze volgende bakdagen op 29 en 30 Mei hebben we nog eens een nieuwkomer in de familie. Een lekkere brioche met walnoot en rozemarijn. Voor deze brioche gaan we lekkere verse Jersey melk halen bij De Lochtenberg.

Zoals het er nu naar uit ziet gaat er toch al wat beter weer aankomen. Om dit wat te ondersteunen gaan we nog eens focaccia's maken. Verder zijn er ook op Zaterdag weer chocoladebroodjes en croissants te verkrijgen en wit en grof zuurdesembrood in tarwe en spelt versie.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.