Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei

Nieuwe bakdagen op 15 en 16 Mei

Ik ga deze week een broodje inzetten waarvan ik al vaker heb gehoord "Dit is het lekkerste brood dat ik ooit heb gegeten". Een zuurdesembrood met gemengde zaden in tarwe of spelt versie. Verder zijn er ook nog groffe en witte broden te verkrijgen en op Zaterdag zijn er ook croissants en chocoladebroodjes verkrijgbaar.

Volgende Donderdag is de boerderijwinkel van Smaakhoeve De Lochtenberg open en kan je hier ook weer een Beter Brood assortiment vinden. Op Zondag zijn er in de winkel ook croissants en chocoladebroodjes verkrijgbaar.

Vanaf deze week gaan we ook starten om zo weinig mogelijk papieren zakken te gebruiken. Daarom wil ik graag vragen om bij het ophalen van uw bestelling iets mee te brengen waar we uw broodjes in kunnen doen. Je kan indien gewenst ook een Beter Brood herbruikbare draagtas aankopen via de website.

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.