Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

De herbruikbare Beter Brood draagtassen zijn aangekomen

De herbruikbare Beter Brood draagtassen zijn aangekomen

We merken dat al vele klanten wekelijks een herbruikbare zak bij hebben om de broodjes in te laten doen en dat kunnen we uiteraard als ambachtelijk product alleen maar toejuichen. Ik ben dan ook zelf aan het werk gegaan om dit nog meer te ondersteunen. Vanaf nu kan je ook een Beter Brood draagtas aankopen die je telkens kan meebrengen om uw broodjes op te halen.

Hiermee helpen we allemaal mee om de papierberg te verkleinen en uiteraard bezorg je ons hierdoor ook meer zichtbaarheid.

 

Draagtas kopen

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.