Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Tijd om de moeders te verrassen

Tijd om de moeders te verrassen

Volgend weekend is het weer feest want dan vieren we de moeders, daar hoort veel lekkers bij. Op 8 en 9 Mei gaan we weer vollop bakken. Ons speciaalbroodje van deze week is het Italiaans getint brood met maïs, olijven en zongedroogde tomaten. Voor de sweet lovers doen we er nog suikerbroodjes bij met kaneel.

Op 8 Mei gaan ook de terrassen weer open en hoe tof kan het zijn om met de ma op het terras van een boerderij te gaan genieten van verschillende lekkernijen? We gaan met Beter Brood zorgen voor een leuke specialiteit op Zondag bij De Lochtenberg. Ik ga nog niet verklappen wat, anders is het geen verrassing meer. Wil je hier meer over weten? Dan kan je ons gerust een berichtje sturen voor meer info.

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.