Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Dag van de arbeid wordt weer genieten

Dag van de arbeid wordt weer genieten

Zaterdag is het 1 Mei, dag van de arbeid en dan gaan wij hard werken om weer lekkere broodjes te maken voor jullie. Het weekend van 1 Mei nodigt uit tot lekker brunchen met het gezin en daar gaan we het nodige dan ook voor voorzien. Deze week lanceren we de Lochtenberg brunchbox met lekkere kazen, verschillende soorten charcuterie en nog meer lekkers.

Op beide dagen voorzien we hetzelfde aanbod, namelijk noten / rozijnenbrood met een lichte aanpassing. Deze keer maak ik het iets luchtiger door een deel rogge te vervangen met tarwemeel of speltmeel. Verder voorzien we nog stokbrood, chocoladebroodjes en croissants. De gewone witte en groffe broden zijn ook beschikbaar.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.