Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Yes Yes, ze zijn er weer

Yes Yes, ze zijn er weer

Na de vele vragen kan ik niet anders dan ze deze week in de aanbieding te stoppen. De zuurdesem chocoladebroodjes en croissants komen er weer aan op de volgende bakdagen. Maar dat is niet alles, velen waren ook op zoek naar onze stokbroden afgelopen weekend dus die gaan we er ook nog bij doen en om het helemaal compleet te maken ga ik ook ons veenbessenbrood maken.

De volgende bakdagen gaan door op 24 en 25 April en uiteraard gaat er op Zaterdag en Zondag ook weer een Beter Brood assortiment liggen bij Smaakhoeve De Lochtenberg.

Tarwebrood bestellen   Speltbrood bestellen   Zoete broodjes bestellen   Stokbrood bestellen

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.