Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Beter Brood trekt naar koekenstad

Beter Brood trekt naar koekenstad

Al een aantal keren kreeg ik de vraag "Erik, wanneer komen a brooikes nor't stad". Alhoewel ik daar nooit echt mee bezig ben geweest heeft het toch altijd wel in mijn achterhoofd gezeten.

Sinds kort is er in de Ballaarstraat in Antwerpen een heel leuk concept gestart. Zaakvoerder Jorim bereidt hier voor jou super lekkere afhaalmaaltijden met pure ingrediënten afkomstig uit boerderijen in de rand van Antwerpen, vandaar ook de naam De Purist. Bij het concept van De Purist past uiteraard ook ons zuurdesembrood. Een samenwerking met Jorim maakt het mogelijk om ons brooikes dus nor't stad te brengen. Jorim gebruikt ons brood bij zijn gerechten en je kan ze ook online bestellen via de website www.depurist.be.

Zeker de moeite om eens langs te gaan want in de buurtwinkel van De Purist zijn er ook nog tal van andere lekkere dingen te vinden.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.