Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer

Nieuwe bakdagen met alweer een nieuwkomer

De nieuwe bakdagen komen eraan en we hebben weer een geweldige nieuwkomer. Ik ben aan de slag gegaan met walnootolie, vijgen, kaas, en rozemarijn en hieruit is weer een lekker broodje ontstaan dat we deze week gaan aanbieden.

Verder komt onze geweldige focaccia weer aan de beurt en op zondag gaan we er nog rozijnenbollen bij doen die je kan combineren met onze confituren. 

Tijdens de bakdagen zal er ook weer een assortiment voorzien worden bij Smaakhoeve De Lochtenberg waar je ter plaatse kan aankopen.

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.