Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

De opmerking "Beter Brood heeft enkel een lekkere kaas nodig" heb ik al zo vaak gehoord, zo vaak dat ik er echt wel mee aan de slag moest. Voor onze volgende bakdagen die doorgaan op Zaterdag 10 en Zondag 11 April gaan we het brood combineren met heerlijke kaas. 

Sinds kort werken we samen met Smaakhoeve de Lochtenberg wat tevens ook een afhaalpunt is geworden van Beter Brood. Wij daarentegen gaan de rauwmelkse lochtenberg kazen aanbieden via onze website zodat je ze in combinatie kan bestellen met uw Beter Brood.

De boerderijwinkel van Smaakhoeve de Lochtenberg is momenteel tijdens de weekends van 12u tot 18u open en je kan er vanaf nu ook een klein aanbod Beter Brood specialiteiten vinden.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.