Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

Het is zover, Beter Brood vergezeld van een kaasje

De opmerking "Beter Brood heeft enkel een lekkere kaas nodig" heb ik al zo vaak gehoord, zo vaak dat ik er echt wel mee aan de slag moest. Voor onze volgende bakdagen die doorgaan op Zaterdag 10 en Zondag 11 April gaan we het brood combineren met heerlijke kaas. 

Sinds kort werken we samen met Smaakhoeve de Lochtenberg wat tevens ook een afhaalpunt is geworden van Beter Brood. Wij daarentegen gaan de rauwmelkse lochtenberg kazen aanbieden via onze website zodat je ze in combinatie kan bestellen met uw Beter Brood.

De boerderijwinkel van Smaakhoeve de Lochtenberg is momenteel tijdens de weekends van 12u tot 18u open en je kan er vanaf nu ook een klein aanbod Beter Brood specialiteiten vinden.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.