Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Beter Brood gaat naar de boerderij

Beter Brood gaat naar de boerderij

Vanaf morgen gaat smaakhoeve De Lochtenberg weer open en daar trekken we met Beter Brood naartoe. De boerderijwinkel zal elke Zaterdag en Zondag geopend zijn van 12:00 tot 18:00. 

Maar waarom trekken we daar met Beter Brood nu naartoe? Wel, we gaan wekelijks de boerderijwinkel voorzien van onze heerlijke zuurdesem broodjes en specialiteiten. Ik krijg heel vaak de complimenten "het Beter Brood heeft enkel een lekker kaasje nodig". Dan is De Lochtenberg waar je naartoe moet want daar kan je ook meteen een lekker kaasje kopen voor bij het Beter Brood en er is nog veel meer lekkers te vinden.

Je kan meer informatie over de smaakhoeve vinden op de website www.delochtenberg.be of je kan ze ook volgen via Facebook pagina Smaakhoeve De Lochtenberg

 

Bezoek de website        Bezoek de Facebook pagina

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.