Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

De lente is er, tijd voor fleurige broodjes

De lente is er, tijd voor fleurige broodjes

op Zaterdag en Zondag ga ik broden maken met polenta of semolina, twee ingrediënten die zorgen voor een lekker krokantje. Op Zondag verwelkomen we weer een nieuwkomer, de Pane Incamiciato. Dit broodje is niet alleen heel erg lekker maar het zorgt ook voor een mooie uitstraling op uw tafel.

Twee weken geleden heb ik op onze Facebook pagina bekend gemaakt dat je dit brood kan winnen door het posten van een leuke foto. De winnaar wordt vandaag ook bekend gemaakt op onze pagina.

Bestellen voor Zaterdag kan tot Donderdag avond en voor Zondag kan je bestellen tot Vrijdag avond.

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.