Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Een Thaise nieuwkomer voor de volgende bakdagen

Volgend weekend begint de lente en daar kijk ik heel erg naar uit. We gaan dit weekend weer stevig bakken en voor Zaterdag hebben ook weer een geweldige nieuwkomer. Twee weken geleden heb ik de focaccia gemaakt, deze week komt hij terug maar in een totaal andere versie. Naast de focaccia ga ik lichte broden maken van spelt of tarwe afgewerkt met sesam- of maanzaden.

Op Zondag ga ik rozijnenbollen maken van spelt of tarwe. Dit zijn echt super lekkere en zachte broodjes gemaakt met echt hoeveboter en melk recht van de boerderij.  Naast de rozijnenbollen zijn er ook broden verkrijgbaar met sesam- of maanzaden.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.