Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Je kan een heerlijk broodje winnen

Je kan een heerlijk broodje winnen

Een tijdje geleden heb ik mij gewaagd aan het maken van een "pane incamiciato". Een pane incamitiato is een brood dat wordt ingepakt met verschillende lagen deeg en door het bakken krijg je hierdoor een heel leuk effect. De laagjes kan je vergelijken met crackers. Het is niet alleen mooi maar ook heel erg lekker en nu gaan we er zo eentje verloten.

 

We voelen de interactie op onze sociale media groeien door leuke berichtjes van jullie en ook bij het afhalen van de broodjes zie ik telkens erg blije gezichten en daar worden ook wij uiteraard heel blij van. De bestellingen lopen sneller en sneller waarvoor we jullie uiteraard heel erg dankbaar zijn. Het zou heel fijn zijn om deze trend verder te zetten en daarom willen we onze sociale media nog meer vullen met blije boodschappen.

 

Hoe kan je dit mooie broodje winnen?

Heel simpel, via onderstaande link kom je op onze Facebook pagina terecht op het bericht van de wedstrijd. Als je daar een leuke foto achterlaat met een berichtje over uw bestelling dan gaan wij volgende week hier iemand uit kiezen waarvoor ik de geweldige "pane incamiciato" ga maken.

 

Ga naar het Facebook bericht

 

Good luck, en tot snel!

 

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.