Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Nieuwe bakdagen op 13 en 14 Maart

Op 13 en 14 Maart ga ik weer bakken. Op Zaterdag ga ik broodjes maken van rogge in variaties van spelt en tarwe en er komt ook een nieuwkomer bij. Deze week kreeg ik de vraag van mijn molenaar om een nieuwe bloem te testen en door het testen heb ik de inspiratie gekregen om een nieuw broodje te maken en het was meteen heel lekker waardoor ik het ook deze week ga aanbieden.

Ik ga een wit brood maken in variaties van tarwe en spelt met toevoeging van puree van zoete aardappel en rozemarijn. De combinatie van deze smaken is echt super lekker en weer heel erg vernieuwend.

Op Zondag ga ik weer onze lekkere croissants en chocoladebroodjes bakken waarvoor we ook gaan werken met een nieuwe hoeveboter en hoevemelk.  

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.