Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Zuurdesem focaccia, opnieuw een lekkere nieuwkomer

Deze week gaan we voor één bakdag in plaats van twee. Op Zaterdag 6 Maart kan je weer genieten van onze zuurdesem lekkernijen. Vorige week zijn we de zuiderse toer opgegaan met het brood en deze week wil ik graag deze trend nog eens aanhouden en verwelkomen we weer een zuiderse nieuwkomer.

Ik ga een focaccia maken in twee versies, eentje van tarwe en eentje van spelt. Voor de toppings ga ik een andere passie van mij inroepen. Ik ga de olijven een lekkere smokey touch geven.

Verder ga ik ook nog tarwe en spelt zadenbroden maken.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.