Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Ander weer vraagt andere broodjes

Ander weer vraagt andere broodjes

Op Zaterdag 27 en Zondag 28 Februari organiseren we weer onze wekelijkse bakdagen met een nieuwe topper in het assortiment.

Door het mooie weer ben ik met een aantal ideeën aan de slag gegaan waaronder een lekker maïsbrood met zondgedroogde tomaten en groene olijven. Na een paar keren bakken is het klaar om in ons assortiment aan te bieden. Het brood heeft een sterke zuiderse tint en het heeft zoals ons noten en veenbessen brood niet veel van beleg nodig. In combinatie met een verse pesto of verse lookboter is dit echt genieten. 

Verder ga ik ook nog briochebrood maken met rozijnen voor de bakdagen. Sinds kort gebruik ik zuivelproducten vers en recht van de boerderij. Dit in combinatie met bio rozijntjes maakt dat het briochebrood ook weer van super kwaliteit is.

Op Zaterdag doe ik bij het aanbod nog een grof brood bij van spelt of tarwe en op Zondag ga ik als aflsuiter sandwiches maken van spelt en tarwe. 

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.