Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Koude dagen vragen stevig en robuust brood

Koude dagen vragen stevig en robuust brood

Tijdens deze strenge winterdagen gaan we onze toppers inzetten. Onze felbegeerde notenbroden en veenbessen broden maken terug hun intrede en deze keer gelijktijdig op dezelfde dag. Je kan dit brood combineren met wat je maar wil, van kaas tot boter of een heerlijke soep. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met tarwe of met spelt. De broden kunnen besteld worden voor afhalling op Zaterdag 13 Februari.

Voor Zondag 14 Februari gaan we voor iets nieuws. Dan ga ik stokbroden en sandwiches voorzien. De stokbroden hebben echt een eigen karakter. Het kruim is heel open  en de korst is heel dun maar erg krokant. De sandwiches zijn voor vele mensen ook erg verrassend omdat ze een heel stevige en zachte structuur hebben. Proberen maar zou ik zeggen.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.