Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Beter Brood blog detail

Nieuws detail

Brood en Duvel, een geslaagde combinatie

Brood en Duvel, een geslaagde combinatie

Deze week gaan de bakdagen door op 6 en 7 Februari met een speciale intrede. Ik heb twee broodjes in het aanbod gestopt die ik ga maken met Duvel. Naast deze specialiteit ga ik voor de pure smaken van het meel en bloem waar ik mee werk. Ik ben zelf heel erg tevreden van deze producten omdat het eerlijke échte producten zijn met veel smaak. Je kan er hier meer over lezen.

Vorige week heb ik mijn recept voor het suikerbrood nog iets bijgewerkt en het is klaar om ook deze week weer aan te bieden. Je kan vanaf nu bestellen en kiezen voor uw afhaalmoment Zaterdag 6 Februari of Zondag 7 Februari.

 

Over ons

Beter Brood is een speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan kopen. Je kan ze afhalen tijdens onze bakdagen (op de kaart hierboven kan je zien waar we ons bevinden). De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens het weekend. Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief om hierover steeds het laatste nieuws te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief worden telkens de bakdagen vermeld. Je wordt via deze brief ook op de hoogte gehouden over onze wekelijkse aanbiedingen.