Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Specialiteiten

Specialiteiten

Specialiteiten
Specialiteiten

Broodjes van de chef

Zuurdesembrood heeft een speciaal karakter waardoor het heel uitnodigend is om te variëren met ingredienten en toevoegingen zoals gedroogd fruit, kruiden, andere meel- en bloem soorten en nog veel meer.

Bij Beter Brood houden we niet van enkel het klassieke wit en grof brood en daarom zijn we vaak bezig met het bedenken, creëren en proberen van nieuwe recepten voor onze zuurdesembroden en hartigheden. Je zal dit wekelijks ook zien in ons aanbod waar we toch zoveel mogelijk variatie in willen brengen. Het is niet onze bedoeling om elke week met een groot gamma te komen maar eerder een beperkt aanbod met specialiteiten.

Het verhaal van Beter Brood

Nuttige informatie

Zuurdesem

Zuurdesem

Fermentatie van bloem en water

Al onze broden en hartigheden worden gemaakt op basis van zuurdesem en zonder toevoeging van bakkersgist. Hiervoor is vooral veel geduld en tijd nodig. Een goede fermentatie zorgt voor lekker brood.

Lees meer
Grondstoffen

Grondstoffen

Kwaliteit is belangrijk

We werken altijd met hoogwaardige grondstoffen die we zorgvuldig uitkiezen. Hiervoor werken we samen met eerlijke leveranciers die hun producten brengen met passie.

Lees meer
Specialiteiten

Specialiteiten

Broodjes van de chef

Variatie is belangrijk en daarom proberen we wekelijks andere producten te maken. Hiervoor zijn we ook altijd druk bezig met het bedenken, opstellen en proberen van nieuwe recepten.

Lees meer