Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Grondstoffen

Grondstoffen

Grondstoffen

Kwaliteit is belangrijk

We werken altijd met hoogwaardige grondstoffen die we zorgvuldig uitkiezen. We kopen ze in bij eerlijke leveranciers die hun producten brengen met passie.

De bloem en het meel dat we gebruiken voor het maken van onze zuurdesembroden wordt aagekocht bij een echte molen die nog gebruik maakt van de kracht van het water om te malen. De familie die deze molen uitbaat doet dit al sinds 1919.

De bloem en het meel dat ze vervaardigen wordt gewonnen van graan dat niet behandeld is met pesticiden. Er worden ook geen vershoudmiddelen toegevoegd waardoor we zeker weten dat we werken met hoogwaardige en eerlijke producten.

Grondstoffen
Het verhaal van Beter Brood

Nuttige informatie

Zuurdesem

Zuurdesem

Fermentatie van bloem en water

Al onze broden en hartigheden worden gemaakt op basis van zuurdesem en zonder toevoeging van bakkersgist. Hiervoor is vooral veel geduld en tijd nodig. Een goede fermentatie zorgt voor lekker brood.

Lees meer
Grondstoffen

Grondstoffen

Kwaliteit is belangrijk

We werken altijd met hoogwaardige grondstoffen die we zorgvuldig uitkiezen. Hiervoor werken we samen met eerlijke leveranciers die hun producten brengen met passie.

Lees meer
Specialiteiten

Specialiteiten

Broodjes van de chef

Variatie is belangrijk en daarom proberen we wekelijks andere producten te maken. Hiervoor zijn we ook altijd druk bezig met het bedenken, opstellen en proberen van nieuwe recepten.

Lees meer