Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Afhaalpunten

Afhaalpunten

Online bestellen en afhalen in de buurt

Verse broodjes dicht bij huis

Voortaan kan je jouw bestelling afhalen op verschillende locaties.

De locatie waar je wenst af te halen kan je hier op de website net voor het afrekenen van je bestelling kiezen.

Wij zorgen er dan voor dat de broodjes goed en vers terecht komen.

Vergeet zeker bij het afhalen niet uw bewijsje mee te brengen.

 

 

Beter Brood

Hoofdlocatie

Dit is de gekende hoofdlocatie van Beter Brood.

Deze locatie wordt enkel gebruikt als afhaalpunt voor bestellingen en er zijn geen producten te verkrijgen die niet vooraf besteld zijn via de website.

 

 

 

 

 

 

Beter Brood
Boerderijwinkel
Boerderijwinkel

Smaakhoeve de Lochtenberg

Smaakhoeve De Lochtenberg is een boerderij in Merksplas waar opnieuw, net zoals vroeger, ambachtelijke boerderijproducten worden gemaakt. Kraakvers eten dat de kortste weg aflegt van het veld tot op je bord!

De boerderijwinkel is open op Zaterdag en Zondag van 12u tot 18u. Als uw bestelling klaar ligt in de winkel sturen we ook een berichtje naar je toe met de melding dat de bestelling kan afgehaald worden. We voorzien ook steeds een klein aanbod broden en specialiteiten die je rechtstreeks in de winkel kan aankopen.

Het fijne aan deze locatie is dat er nog veel meer lekkers te vinden is dat je kan combineren met onze broden dus zeker een aanrader om eens langs te gaan.

 

Organic deli

De Purist

Bij De Purist werken we uitsluitend met pure ingrediënten. We vertrekken steeds van ruwe grondstoffen uit organische teelt. Onze groenten komen hoofdzakelijk uit bio-boerderijen in de rand van Antwerpen.

Bereidingen
We bereiden jouw maaltijd met aandacht voor het behoud van de nutriënten. Deze combinatie van zuivere producten en zachte kooktechnieken, zorgt voor een maximale smaakbeleving en een hoge voedingswaarde.

Op de website van De Purist kan je ook Beter Brood bestellen.

Shop en Take Away open DI-ZO van 17:00u -21:30u

Organic deli

Contacteer ons

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze producten? Via dit formulier kan je ons rechtstreeks bereiken. We kijken dagelijks onze emails na.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.