Pastoriestraat 43, 2340 Beerse

Online zuurdesem bakkerij

Beter Brood

Zuurdesembrood en baguettesZuurdesembrood met noten en fruitCroissants & chocoladebroodjesZuurdesembrood met proteïne
Zuurdesembrood en baguettes

Zuurdesembrood en baguettes

Voor onze zuurdesembroden en baguettes varriëren we met verschillende meel en bloem soorten zoals rogge, tarwe en spelt. Soms mengen we verschillende soorten door elkaar om verschillende smaken samen te brengen.

We kunnen ons brood bakken in de vorm van ronde broden, ovale broden, baguettes maar ook kleine broodjes voor bijvoorbeeld als deelbroodje bij een diner of als pistolet.

Ons standaard zuurdesembrood wordt gemaakt van bloem/meel, water en zout en wordt altijd gebakken op steen. Voor ons zacht zuurdesembrood gebruiken we melk en boter. Dit geeft meer het effect van het brood dat dagdagelijks door de meeste mensen gegeten word maar dan met meer body door de zuurdesem.

Een boterham van een zuurdesembrood is altijd zwaarder dan van een klassiek gekend brood. het volume is minder maar de smaak is zoveel meer.

 

Zuurdesembrood met noten en fruit
Rustiek

Zuurdesembrood met noten en fruit

Ons zuurdesembrood met noten en gedroogd fruit is echt rustiek en fors. Het heeft vaak niet meer nodig dan enkel een goeie lik boter. 

We kunnen dit brood ook in een zachte versie maken met toevoeging van melk en boter zoals ons gewoon zacht zuurdesembrood.

Croissants & chocoladebroodjes
Zoet

Croissants & chocoladebroodjes

Ook onze croissants en chocoladebroodjes worden gemaakt met zuudesem in plaats van bakkersgist. ze zijn heerlijk knapperig en zo hebben ook weer de body die we graag hebben. 

Het bladerdeeg dat we hiervoor gebruiken maken we ook volledig zelf, we maken hier speciaal een zoete desem voor. Om deze hartigheden te maken moeten we twee dagen voor het bakken al beginnen met de bereiding van het deeg.

Zuurdesembrood met proteïne
Sport

Zuurdesembrood met proteïne

Ook voor de sporters onder ons hebben we een echt power broodje. Voor dit brood gaan we echt tot het uiterste.

De verhouding koolhydraten, proteïnen en vetten ligt hierbij perfect in balans zodat je dit als volwaardige maaltijd kan gebruiken zonder iets erbij te eten. Voor de toevoeging van de proteïnen en vetten gebruiken we ook weer zeer hoogwaardige producten.

Heb je een intensieve training gepland? Ons zuurdesem proteïnebrood kan je een uur voor de training nuttigen en het is nog super lekker ook. We kunnen dit maken met smaken van vanille, chocolade, speculaas en kaneel

The baker’s skill in managing fermentation, not the type of oven used, is what makes good bread.

- Chad Robertson, Tartine Bread -

Good bread is the most fundamentally satisfying of all foods; and good bread with fresh butter, the greatest of feasts.

- James Beard -

Marcus

Marcus

Buitengewoon lekker brood !!! Perfecte communicatie naar de klanten. Ik ben een absolute fan.

Michèle S

Michèle S

Het was nog maar de tweede keer dat ik brood kocht bij u maar ik kom zeker nog terug.

Dirk J

Dirk J

Niks op aan te merken...alles prima

Lydia B

Lydia B

Het allerlekkerste brood ooit gegeten. Echt alle varianten zijn even lekker. Gewoon brood van tarwe en gist verteer ik niet goed, met dit brood is dat geen enkel probleem en kan ik weer gewoon genieten van een heerlijke boterham. De bestelprocedure via de website is ontzettend vlot en gemakkelijk.

Daniëlle J

Daniëlle J

Het brood is niet alleen super lekker, het ziet er ook zeer mooi uit. Kijk al uit en ik ben zeer nieuwsgierig naar de volgende nieuwsbrief. Dankjewel

Katrien V

Katrien V

Eindelijk het perfecte zuurdesembrood gevonden. Helemaal hoe het hoort te zijn! De smaak is geweldig! Erg fijne en snelle reacties op vragen. Vriendelijke man die kennis van zaken heeft! Wij zijn fan!

Gerda W

Gerda W

Heerlijk lekker brood! Dit smaakt naar écht brood. Service en afspraken zijn top.

Lou S.

Lou S.

Het was onze eerste bestelling en alles is perfect verlopen. Het brood is heel lekker. We bestellen zeker opnieuw.

Cecilia S

Cecilia S

De broden zijn heel lekker alles wordt goed gecommuniceerd. Super

Jo V

Jo V

Topbroodjes met massa's energie

Ludo E

Ludo E

Goede kwaliteit en zeer lekker

 

 

 

 

 

 

Ons nieuws vind je hier en op sociale media

Beter Brood nieuws

De herbruikbare Beter Brood draagtassen zijn aangekomen

door erik willems / 5 May, 2021

De herbruikbare Beter Brood draagtassen zijn aangekomen

Met deze tassen willen we meewerken om de papierberg te verkleinen. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen herbruikt worden.

Lees meer
Tijd om de moeders te verrassen

door erik willems / 3 May, 2021

Tijd om de moeders te verrassen

Volgend weekend is het weer feest want dan vieren we de moeders en daar hoort veel lekkers bij.

Lees meer
Dag van de arbeid wordt weer genieten

door erik willems / 26 April, 2021

Dag van de arbeid wordt weer genieten

Zaterdag is het 1 Mei, dag van de arbeid en dan gaan wij hard werken om weer lekkere broodjes te maken voor jullie en we hebben weer wat nieuws.

Lees meer

Contacteer ons

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze producten? Via dit formulier kan je ons rechtstreeks bereiken. We kijken dagelijks onze emails na.

Over ons

Beter Brood is een kleine speciaalzaak met een passie voor zuurdesem en hoogwaardige grondstoffen. Elke week maken we een selectie van producten die je hier via onze website kan aankopen en kan afhalen tijdens onze bakdagen. De wekelijkse bakdagen zijn meestal tijdens de weekends.

Nieuwsbrief inschrijving

Hier kan je inschrijven om onze nieuwsbrieven via email te ontvangen. Je word dan ook op de hoogte gehouden van onze wekelijkse aanbiedingen en bakdagen.